Het thema vrijheid en nieuwere manieren van leven zijn de thema’s die veelal bij mijn klanten spelen. Niet zo gek, wetende dat dat ook mijn eigen thema’s zijn. Wat voor de een werkt, hoeft het niet voor de ander te zijn. Eerder dacht ik dat een sprong in het diepe maken voor mij de juiste zou zijn. Zo verkocht ik een aantal jaar geleden mijn huis en verhuisde naar Nijmegen. Die verandering was toen zóveel verandering in 1 keer, dat mijn zenuwstelsel compleet op slot ging. Daardoor lukte het me niet om te genieten van nieuwe ervaringen en uitdagingen. Gaandeweg leerde ik mezelf en mijn grenzen beter kennen. Wetende dat ik behoefte had aan avontuur en nieuwe prikkels, maar dat er ook nog genoeg werk was om mezelf te leren reguleren. En dat de verandering die ik aanbracht in mijn leven niet te groot moest zijn. 
Bij mijn klanten kom ik ook vaak tegen dat ze willen veranderen, maar niet goed weten welke stappen bij hen daarin passen. En daar komt mijn werk met astrologie dan om de hoek kijken. Wat heb jij nodig om in balans en in je eigen centrum te blijven? Welke kwaliteiten kun je daarbij inzetten? En welke keuzes horen daar voor jou nu bij? Op die manier wordt avontuur en verandering persoonlijk maatwerk. Zodat je in the long run veranderingen kunt maken waarop je verder kunt bouwen. Voor de een betekent dat het opzeggen van je baan een goede zet is. Voor een ander betekent het dat je dat wellicht stap voor stap mag doen. Voor weer een ander is het juist zaak om even niks te doen. Totdat je weer voelt dat je lijf rustig is en je besluiten kunt nemen vanuit balans. En daar leer ik zelf ook van. Voor mij betekent the long run dat ik regelmatig de tijd neem om te voelen of hetgeen ik onderneem in mijn leven nog past. Afgelopen jaar was een jaar van rondreizen. Dit jaar voelt het fijn om meer vanuit een basis te opereren. Het voelt goed om op te merken dat de kleinere stappen in verandering opgeteld hebben tot grotere verandering. En dat dat zich vooral uit in flexibiliteit. De flexibiliteit om te voelen wat ik nodig heb om in balans te zijn. En het leven aan te vliegen vanuit mijn eigen balans. En dat enkel dat als de ultieme vrijheid voelt. ✨💕