Coaching

“Watch carefully the magic that occurs, when you give someone enough comfort to just be themselves. ” 
Atticus

Mensen vragen wel eens, stopt het werk voor jou na een horoscooplezing? Zeker niet!

 

Er is zoveel wijsheid te vinden in jouw geboortehoroscoop, dat het niet te vatten is in dat eerste gesprek. Daarnaast blijkt het heel fijn te zijn om dieper op een thema in te gaan dat nú voor jou speelt. We kijken dan hoe je daar jouw kwaliteiten voor in kunt zetten, welke valkuilen je tegen kunt komen van jezelf. Hoe meer bewustzijn jij op je kwaliteiten en valkuilen krijgt, hoe meer groei mogelijk wordt. Na je eerste horoscooplezing, ben je dan ook altijd welkom voor een vervolg. Dat kan middels het boeken van een enkel coachgesprek, een spraakbericht met een energie-update, of middels een traject. Maar net wat bij jou past op dit moment. Bij trajecten lees je de mogelijkheden die ik hierin bied. Bij spraakberichten kun je lezen wat deze je op kunnen leveren.

Ik werk niet enkel met astrologie, maar heb een holistische manier van kijken. Dat houdt in dat ik vanuit verschillende invalshoeken kan werken met je. Heb je behoefte om samen te sparren, om weer meer overzicht te krijgen? Ik luister en denk graag mee. Ik geloof erin dat mensen vooral zelf hun oplossingen voor volgende stappen weten, maar dat luisteren, intuïtief invoelen en de juiste vragen stellen helpen om je daar weer te kunnen bevinden.

Alles in het teken van je eigen regie weer voelen en kunnen nemen. Zodat je weer voelt welke stap jij wil nemen op jouw pad.

Investering in jezelf

Online coachgesprek, incl. audio opname

Per 60 minuten €80,- 

Op zoek naar meer? Kijk dan zeker ook eens op de pagina trajecten.