Horoscooplezing kind

Inzicht geven in de behoeftes en kwaliteiten die er in jouw kind aanwezig zijn

Het bekijken van de geboortehoroscoop van je kind, kan je veel inzicht geven in de behoeftes en kwaliteiten die er in jouw kind aanwezig zijn. Soms is het lastig nog te zien welke hulpvraag een kind eigenlijk heeft met het gedrag dat het laat zien. De ervaring leert, dat kinderen nog heel puur vanuit de energie waarmee ze geboren zijn reageren op de wereld om hen heen. Vanuit die energie van de geboortehoroscoop van een kind kijken, is een milde manier van kijken, waardoor je begrip krijgt voor de manier van reageren van je kind en het geeft je handvatten voor wat er van jou als ouder gevraagd wordt.

Ik combineer in de horoscooplezing van een kind mijn jarenlange ervaring in het pedagogisch begeleiden van kinderen, met de energie en de prachtige kwaliteiten die er in jouw kind liggen. Deze liggen klaar om tot ontwikkeling te komen, als wij begrijpen wat dit van de omgeving van het kind vraagt. Je krijgt tijdens de lezing praktische handvatten om je kind als ouder meer ontspannen te begeleiden en de mooie kwaliteiten die er te ontwikkelen zijn van je kind te zien met een hernieuwde blik! De pedagogische adviezen krijg je in een PDF opgestuurd, om later nog terug te kunnen lezen. Hier beneden lees je een aantal recensies van ouders die je voor gingen.

 

Horoscooplezing van je kind

Coachgesprek van 1,5 uur, over de geboortehoroscoop van je kind.
incl. horoscooptekening, pedagogische adviezen op papier en audio opname

€ 195,00

Ervaring van M.;

Mijn zoon van 3 jaar had soms zo’n driftbuien dat ik af en toe niet meer wist waar ik het moest zoeken. Ten einde raad vroeg ik Linda om zijn geboortehoroscoop te bekijken, in de hoop dat ik meer begrip zou krijgen voor hoe hij zich op sommige momenten voelt.
De horoscoopduiding was magisch! Ik liep over van trots om te horen over de kwaliteiten van mijn kind, maar stond ook versteld van de herkenbaarheid van gedrag die ze vertelde. Ik snap nu dat hij soms moeite heeft om het ‘vuur’ in hem te kunnen managen en we hebben manieren gevonden om hieraan uiting te geven. Dit heeft mij als ouder en daardoor ook mijn zoon veel gebracht.”

Ervaring van I.;

“De geboortehoroscoop van onze 10-jarige dochter bekijken, heeft mij geholpen om haar struggles in een breder perspectief te zien. Ik heb meer vertrouwen dat zij haar eigen weg gaat vinden. In onze opvoeding en begeleiding ben ik meer bewust van haar behoefte aan oplaadtijd alleen en buiten zijn. Vanuit dit vertrouwen laat ik haar tegenwoordig ook meer eigen keuzes maken. Deze kunnen heel klein zijn maar voor haar groots zijn. Een gekke kledingcombi? Prima! We hebben haar een naaimachine voor haar verjaardag gegeven om zelf kleertjes te naaien, om toe te komen aan haar behoefte om te creëren. Ik kan haar nu bewuster ruimte geven, ook als dat afwijkt van wat standaard zou zijn of wat mama’s hoofd voorschrijft!”