Horoscoopcadeau

Horoscoopcadeau

Waar ik zelf heel enthousiast van word, is originele cadeaus geven aan mensen. Hoe zou het zijn als je naast iets origineels ook iets heel persoonlijks cadeau zou kunnen geven?
Dit is er zo een!

Ik maak persoonlijke horoscoopcadeaus. Twee pagina’s vol mooie energetische informatie! Om te beginnen ontvang je de unieke astrologische tekening, van de planeetstanden op het moment van geboorte. Mooi vormgegeven, uniek voor ieders geboortemoment. Daarnaast ontvang je een samenvatting van een persoonlijke duiding, waarin ik vertel over de aanwezige energie en kwaliteiten. Bij pasgeboren kindjes een tipje van de sluier wat tot ontwikkeling mag gaan komen. Bij volwassenen een mooie reminder én bewustwording van wat er in potentieel aanwezig is!

Verras met een uniek cadeau, gepersonaliseerd tot in de details. Geef herinneringen die voor altijd zullen stralen.

Een uniek cadeau dat o.a. al veel nieuwe moeders en vaders ontroerd heeft! Hoe leuk om dit cadeau te doen bij de geboorte van een kindje. Maar ook voor je beste vriendin, broer, moeder; voor iedereen die nieuwsgierig is, is dit een bijzonder cadeau. Of gun je het jezelf? Mooi om in je werkkamer op te hangen!

In het voorbeeld hiernaast, zie je hoe de geboortetekening en de omschrijvingen van de energie gecombineerd wordt.

In het voorbeeld hierboven, zie je hoe de geboortetekening en de omschrijvingen van de energie gecombineerd wordt.

Wat is er mogelijk?

Er zijn meerdere opties waar je voor kunt kiezen:

  • Een digitaal PDF-bestand, verstuurd via mail €45,-
  • Een print op kwaliteitspapier, in een kartonnen presentatiemap €59,-
  • Een ingelijste kwaliteitsprint; in een stijlvolle, dubbelzijdige lijst €75,-

Wil je dit unieke cadeau bestellen? Neem gerust contact op. Verzenden is ook mogelijk. De prijzen zijn excl. verzendkosten. Om het persoonlijk vorm te geven, heb ik de volgende gegevens van de ontvanger nodig:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Geboortetijd (zo specifiek mogelijk)

Geef een uniek en persoonlijk cadeau met een diepere betekenis; ontdek de magie van een persoonlijke horoscoopcadeau!

Ja, ik wil hier meer informatie over!

Informatie aanvragen

Wat ik nog vertellen wil

Astrologische lezingen voor ouders: begrijp en stimuleer de groei van je kind

Soms vragen mensen wel eens of ik ook een lezing van pasgeboren kindjes geef. Deze bied ik niet aan, omdat ik erin geloof dat elk kind zichzelf mag vormen en de tijd mag hebben om zijn of haar plek in te nemen in de wereld. Daarnaast werkt de evolutionaire astrologie zo,dat je je energie ontwikkelt in combinatie met ervaringen die je op gaat doen. Dit horoscoopcadeau kun je dus wel vanaf de geboorte cadeau geven! Zodra kinderen ouder zijn en ouders graag meer zicht willen krijgen om de kwaliteiten van hun kind te ondersteunen in het dagelijkse leven, bied ik ook een lezing aan diepedagogische handvatten geeft. Als je hier meer over wil lezen, kijk dan op de pagina kindhoroscoop.Gun je jezelf een uitgebreide lezing van de energie in jou? Kijk dan ook eens op de pagina horoscooplezing.