Linda Wessels

Ik ben Linda Wessels (1979). Mijn achtergrond ligt in het basisonderwijs, waar ik zowel lesgegeven heb, als leerkrachten gecoacht en trainingen gegeven heb. Ik specialiseerde mij al vroeg in hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. De leerlingen die niet in een hokje te plaatsen waren en die zoekende waren naar hun plek in de wereld. Ik was vooral nieuwsgierig om erachter te komen wat zij nodig hadden om zich verder te kunnen ontwikkelen en hoe wij daar als volwassenen en omgeving aan konden bijdragen. Ditzelfde gold voor de leerkrachten en schoolteams die ik begeleidde. Deze nieuwsgierigheid komt vanuit mijn eigen sensitiviteit en snelle hoofd dat soms zes dingen tegelijk doet.

In mijn jeugd ben ik opgegroeid tussen de paarden. Van jongs af aan werd ik gevraagd jonge paarden te trainen. Zij hebben mij ontzettend veel geleerd. Trainen deed ik vanuit gevoel, veel observeren én met vallen en opstaan. Soms letterlijk. Sinds heel jong wist ik al dat werken met mensen en dieren elkaar aanvult, dat we elkaar mooi spiegelen en verbinding maken de basis is. Je eigen schaduwkanten en wonden onderzoeken, zijn voor mij ook belangrijke leerstukken in mijn leven. Als sensitieveling opgroeien in een snelle wereld, liet mij zoeken naar wat bij mij past en hoe ik mezelf te navigeren heb. Mezelf navigeren in een snelle wereld, waarin er soms geen tijd is om alles eerst te doorvoelen, heeft ervoor gezorgd dat ik op zoek gegaan ben naar hoe het leven op mijn manier te leven. Veel in de natuur verblijven, iets bijdragen aan de ontwikkeling van anderen en vooral genieten van alle moois dat de wereld te bieden heeft is prioriteit geworden. Werken als zelfstandige past daar voor mij het beste bij. Naast astrologie, hebben opleidingen en cursussen op het gebied van
hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, traumawerk, paardencoaching, systemisch werk en sjamanisme mij verder gevormd. In mijn werk verbind ik wat ik zowel zelf ondervonden en ervaren heb, als de diverse opleidingen en cursussen die ik afgerond heb. Ik zet in wat er in
het moment passend is. Momenteel werk ik veel en graag met astrologie. Ik merk hoe ik van rationeel werken steeds meer vanuit intuïtie en energie werk. Astrologie past daar mooi bij.

Kalm en bedachtzaam, maar ook speels en nieuwsgierig. Diverse eigenschappen, maar die mij allemaal passen. Werken vanuit verbinding en vertrouwen is een manier van werken die mij van nature komt. Ik krijg vaak de feedback dat ik veilig voel en dat werken met mij de ander rustig laat voelen, waardoor ze weer op hun eigen kompas leren vertrouwen. Mijn nieuwsgierigheid zet ik in mijn werk in om diepere lagen van mensen te ontdekken. Vragen te stellen en niet te stoppen, tot ik voel en weet waar iemands diepste verlangen over gaat.

Het is voor mij elke keer een feestje te mogen meedenken met mooie mensen, die uiteindelijk ontdekken hoeveel moois ze de wereld te geven hebben en dat de regie van hun leven volledig bij henzelf ligt.

Vanuit verbinding een stukje mee mogen lopen op iemands pad, is voor mij de meest voldoende manier van werken die dicht bij mezelf ligt. Voel je je aangesproken? Wees welkom en neem gerust contact op!