Horoscooplezing

Inzicht middels je geboortehoroscoop:

Je leven zo vervullen mogelijk leven

 

Ik zet astrologie in als tool voor het vergroten van je bewustzijn en volgende stappen te zetten in persoonlijke ontwikkeling. Ik werk voornamelijk met evolutionaire en psychologische astrologie. Deze astrologievormen benaderen het leven als een leerweg en bieden bewustzijn op je kwaliteiten en wat er in jou aanwezig ligt om verder te ontwikkelen. Je kunt het zien als het ontcijferen van jouw persoonlijke code om je leven zo vervullend mogelijk te navigeren. We zullen tijdens de horoscooplezing een gesprek van mens tot mens voeren. Om te bekijken waar je naartoe wil, is het namelijk inzichtgevend om ook te bespreken waar je vandaan komt en waar je nu staat in je leven. Daar horen ook je valkuilen en vaste patronen bij. Wat houd je nog tegen om je leven vervullend te leven? Wat vraagt nog meer bewustzijn van je, of welke volgende stap past bij waar jij nu staat?

Steeds opnieuw voel ik hoe astrologie een milde manier van kijken naar jezelf is, maar die er zeker geen doekjes om windt! Eerlijk en puur naar jezelf kijken, maar ook jezelf beter begrijpen en compassie en zelfliefde ontwikkelen. De inzichten tijdens de lezing laten je voelen dat je een levenspad aan het lopen bent, dat je al doende leert en nu weer op pad kunt met meer bewustzijn. Dat volgende stukje bewustzijn bieden, met het gevoel dat je weer je volgende stap ziet, dat is wat ik nastreef in een horoscooplezing.

Heb jij het gevoel dat je van je eigen pad afgeweken bent, weet je niet meer zo goed waar je nu eigenlijk blij van wordt, of ben je gewoon nieuwsgierig van aard en wil je graag meer over jezelf leren? Voel je welkom om samen naar jouw geboortehoroscoop te kijken!

Lees beneden verder hoe dit praktisch in zijn werk gaat.

 

Praktische uitleg

Op basis van jouw geboortegegevens, krijg ik een tekening van de planeetstanden ten tijde van jouw geboorte. Deze geboorte-energie zegt mij welke leerweg je aan het gaan bent in dit leven. Voordat we elkaar zien, werk ik jouw horoscoop uit. We plannen een moment om elkaar online (via Zoom) te ontmoeten.

In dit gesprek van 1,5 uur neem ik je mee in het ontcijferen van al jouw kwaliteiten, welke levensthema’s er voor jou spelen en hoe je gebruik kunt maken van de energie die in jou aanwezig is, om je leven zo vervullend mogelijk te leven. Je krijgt jouw persoonlijke horoscooptekening digitaal mee naar huis en je mag het gesprek opnemen (dit kan met Zoom), zodat je het altijd na kunt luisteren. Dat is handig, want de enorme dosis aan informatie die jouw geboortehoroscoop omvat, kan je op een later moment in je leven weer nieuwe inzichten verschaffen. De ervaring leert dat een vervolgmoment plannen nog extra verdieping geeft, op de thema’s die op dat moment in jouw leven spelen. Dit is altijd mogelijk. Op de homepagina, kom je recensies tegen van mensen die je voor gingen. Dit geeft je wellicht nog meer zicht op wat een horoscooplezing je op kan leveren.

Ja, ik wil hier meer informatie over!

Informatie aanvragen

Investering in jezelf

Wil je al gelijk meer? Hoe mooi als je na je eerste inzichten in de lezing ook de intentie hebt om bewust patronen te gaan herkennen en doorbreken. Om nieuwe dingen uit te gaan proberen en om je kwaliteiten écht tot uiting te laten komen. Je kunt ervoor kiezen om langer met mij te werken! Lees daarvoor verder op de pagina verdieping , of lees verder bij trajecten.

Een online coachgesprek van 1,5 uur,
incl. horoscooptekening en audio opname.

€215,-

Ervaringen van anderen

Er gingen je al velen voor. Lees voor een completer beeld een recensie van een klant.

“Als je jezelf door en door wilt leren kennen is een geboortehoroscoop duiding het ultieme cadeau voor jezelf. Want wauw, wat geeft dat veel aha momenten en inzichten. Ik leerde mezelf zo ontzettend goed kennen hierdoor. Mijn talenten, m’n valkuilen, waarom ik reageer zoals ik reageer, m’n dromen, pad en verlangens… Linda maakt er een overzichtelijk avontuur van waardoor je zoveel gemakkelijker door je leven manoevreert met heel veel begrip en liefde voor jezelf. Ik ben zoveel zachter naar mezelf gaan kijken, dat gun ik iedereen! “
– Kelly