Het is heerlijk om langere tijd op een plek te zijn. Het geeft rust en tijd om terug te kijken op een dynamisch jaar. Een jaar waarin ik mijn werk als astrologisch coach flink uitbreidde en ik de voldoening van mensen diepere lagen van zichzelf te ontmoetten sterk voelde. Astrologie begon voor mij ooit als verwondering. Inmiddels heb ik de kracht en verbondenheid met het universum en alles om ons heen meer en meer verinnerlijkt. Hoe wonderlijk is het, dat je door met andere mensen mee te lopen op hun pad, jouw eigen pad zich ook steeds verder ontvouwt. Dat zorgde afgelopen jaar ook voor de behoefte aan meer verdieping. Aan verstilling, pauzes nemen van het reguliere leven, steeds meer voelend hoe ik er klaar voor ben om buiten de gebaande paden mijn eigen manier van leven vorm te geven. Het is een jaar geleden dat ik begon met Gene keys. Wat ik hier vooral in vind: rust. De rust, toestemming en zelfliefde om op mijn eigen eigenzinnige manier het leven te leven. En dat mijn leven steeds rustiger en eenvoudiger mag worden. The Art of comtemplation; noemt de founder van Gene keys (Richard Rudd) dit; dat niets anders is dan de kunst van echt ZIJN in je leven. Je hoeft er niet zoveel voor te doen. Liefst een boel minder juist. En wat dat is maakt niet zoveel uit, als het er maar voor zorgt dat je steeds vaker heel bewust jezelf in je leven opmerkt. Als je bewuste keuzes maakt, zul je altijd komen tot je essentiële zelf. Alles is er gewoon al. Dat heb ik het afgelopen jaar veelal geoefend. Ondertussen studeer ik verder aan de Gene keys en dat gaat veel langzamer dan mijn hoofd dat soms zou willen. Integratietijd is het meest essentiële van deze opleiding. Mijn streven is om komend jaar Gene keys guide te worden. En om deze soms ingewikkelde materie met prachtige poëtisch taalgebruik, om te zetten naar het Nederlands. Waarbij astrologie, de energie van de planeten, ons DNA en de kracht van de aarde onlosmakelijk verbonden blijven met het werk dat ik doe. Door het leven net een tikkeltje anders aan te vliegen, hoop ik anderen te inspireren dat ook te doen. ✨💕🙏🏼