Worskhopdag: Je meest voldoenende leven

Vrijdag 7 juni 2024

Gasthuis 81, Bemelen

Je hebt je horoscooplezing gehad, hebt al heel wat bewustwording opgedaan en bent toe aan verdieping en volgende stappen. Dan is deze dag voor jou!

Dit is een dag met meerdere laagjes! Om bij de voldoening van ons leven te komen, duiken we via je eigen horoscooptekening in jouw persoonlijke Karma en de patronen die we daarin tegenkomen. We nemen dit als voeding om ons Dharma, -ons meest voldoenende leven- bewust te maken. 

Wat is Karma en Dharma?
In je horoscoop vind je de oude patronen van vorige levens en uit vorige generaties, die jij meegekregen hebt om te transformeren. Om daar voorbij te komen, zodat je je vrijer en met meer voldoening je leven kunt leven. Iedereen krijgt in zijn DNA oude overlevingsmechanismen mee, die in vroegere tijden en levens cruciaal waren voor overleving. We hebben de mogelijkheid om middels bewustzijn en andere keuzes maken onze cellen te vernieuwen en zo steeds meer een authentiek leven te leven. Om meer vrij van deze oude patronen en overtuigingen te leven. Hier gaan we mee aan de slag. Om zoveel mogelijk momenten van Dharma te ervaren: het woord dat de boeddhisten in hun wijze leer gebruiken voor het leven van een voldoenend leven. Jezelf verder transformeren en genieten van de kwaliteiten en energie die jij meegekregen hebt. Een luchtiger en vrijer leven.

Wat gaan we doen?
Via verschillende oefeningen, maken we de kwaliteiten die ons helpen om een steeds voldoenender leven te leven bewust. We gaan op zoek naar de gegronde acties die daar voor jou bij passen en wat eventueel nog aangekeken mag worden om daar volgende stappen in te nemen. Achtergrondinformatie hoe dat nu eigenlijk werkt op verschillende lagen, je eigen Karma en Dharma beluisteren in de audio die je krijgt en ervaringsgerichte opdrachten wisselen zich af. We maken ook gebruik van EFT, de kennis waarbij we via energiebanen in ons lijf, oude energie helpen stromen, zodat spanning en oude energie losgelaten kan worden. Collega Marieke Damman (EFT- en NLP practitioner) zal hierbij ondersteunen.We werken met een kleine groep (max. 8), om zoveel mogelijk aandacht te hebben voor je persoonlijke proces. De verbinding en veiligheid van een fijne groep bevordert je proces daarbij ook.

 

Wat levert het je op?

  • bewustwording van je oude patronen
  • contact maken met je meest voldoenende leven
  • zicht op de kwaliteiten in jou en hoe ze voor je voldoenende leven in te zetten
  • met meer gevoel van vrijheid van binnenuit je leven leven

Praktisch

Op een mooie locatie in zuid Limburg, werken we op vrijdag 7 juni van 10.00 tot 16.30 uur in een groep van max. 8 deelnemers. Een geheel verzorgde dag, onder leiding van astrologisch coach Linda Wessels, i.s.m. oefeningen van EFT en NLP-practitioner Marieke Damman.

Investering: €249,- inclusief koffie, thee, fruit en een heerlijke vegetarische lunch en alle benodigde materialen

Meld je aan voor deze workshopdag

Aanmelden

Aanmelden workshopdag

Investering:
€249,- inclusief koffie, thee, fruit, een heerlijke vegetarische lunch en alle benodigde materialen