Linda Wessels

Vanuit mijn achtergrond in het basisonderwijs en het trainen van en met paarden, ben ik altijd op zoek geweest naar verdieping, zowel voor mezelf als de kinderen en volwassenen waar ik mee werk. Astrologie gaf mij een aantal jaar geleden een verfrissende en positieve kijk op persoonlijke groei en ontwikkeling in mijn eigen leven. Ik heb toen gelijk de kans aangegrepen om hierin ook iets voor anderen te kunnen betekenen. Ik ben gelijk in de leer gegaan en krijg er geen genoeg van. Met astrologie raak je nooit uitgeleerd!
Jouw kwaliteiten en potentieel vinden in je geboortehoroscoop geeft mij veel voldoening, omdat het mensen zo’n positieve kijk op hun persoonlijke ontwikkeling biedt!

Enthousiast, kalm, bedachtzaam en nieuwsgierig. Diverse eigenschappen; en toch passen ze allemaal bij mij. Het zijn woorden die voor mij ook enorm passen bij het werken met astrologie. In het ontcijferen van iemands geboortehoroscoop kan ik mijn nieuwsgierigheid, enthousiasme en behoefte aan diepgang enorm goed kwijt. Mijn daarnaast bedachtzame en kalme aard, wordt ontzettend blij om op een ontspannen manier samen met een klant te kijken naar het ontcijferen van die geboortehoroscoop en hem te vertalen naar praktische handvatten in het dagelijks leven.