Leuk dat je deze nieuwsbrief leest! Wat zijn de afgelopen maanden omgevlogen! Ik heb in een recordtempo heel veel mooie mensen mogen leren kennen via hun geboortehoroscoop! Tijdens deze maanden, kwam regelmatig de vraag voorbij: ‘Wat is dan nu een vervolg op deze eerste sessie?’

Daar heb ik uiteraard over nagedacht en ik kan jullie zeggen dat ik daar iets op bedacht heb! Ik heb een tool ontwikkeld waarmee je na je eerste horoscooplezing verdieping vindt en de thema’s in je leven nóg bewuster instappen!

‘Wat is deze tool dan?’, hoor ik je denken! Ik heb een werkboek ontwikkeld, waarmee je de audio opname van je horoscoop gericht gaat na luisteren. De reflectievragen in dit werkboek, maken duidelijk welke thema’s uit je lezing je verder wil verkennen en waar we verder in gesprek over gaan.

In twee sessies van een uur gaan we samen aan de slag met de informatie die uit het werkboek komt. Zo breng je de energie van je geboortehoroscoop steeds meer in je bewustzijn en in je dagelijkse leven.Omdat ik zelf ook enthousiast ben en aan de slag wil, kun je nu deelnemen met korting! Je krijgt nu 2 x 60 minuten verdiepende astrologische coaching, incl. tool voor verdiepende reflectie voor slechts €99,-!

Wil jij dit ook?
Ik hoor graag van je!