Kijk jij ook vol nieuwsgierigheid uit naar het nieuwe jaar? Sta je ook altijd even stil bij het oude jaar en bedenk je waar je heen zou willen groeien het komende jaar? Dan is dit voor jou! In een online sessie, vertel ik alle ins and outs die 2024 jou gaan brengen! Geen algemeen praatje uit een blaadje, maar helemaal uitgezocht naar aanleiding van jouw persoonlijke geboortehoroscoop! Ik bekijk hoe de energie van de planeten komend jaar staat en hoe dat jou persoonlijk raakt en verder stimuleert en helpt. Ik kijk welke thema’s er gaan spelen. Hoe meer je deze in je bewustzijn hebt, hoe meer je de kwaliteiten die in essentie in jou aanwezig zijn in kunt zetten voor je groei. Het helpt je ook alert te zijn op je oude patronen en valkuilen. Maken veranderingen of bepaalde thema’s je soms bang en blijf je dan maar liever kiezen om door te gaan zoals het nu gaat, terwijl je toch écht wel op zoek bent naar meer uit je leven halen? Wat als je er met vertrouwen en liefde naar leert kijken? Als je bewust op kunt merken dat dat pasje nét even buiten je comfortzone je de groei oplevert waar je naar verlangt, kan dat zowel voldoening als moed geven om verder te groeien. Om op die manier steeds meer stappen te nemen naar jouw meest voldoenende leven. 


In een online sessie van een uur, vertel ik in welk teken 2024 voor jou staat en kun je al jouw vragen stellen. Zoals ik altijd zeg: er zijn nooit pasklare antwoorden. Ik kan geen toekomst voorspellen, maar ik kan meekijken waar jouw groeizone zich bevindt en hoe dat zich verhoudt tot jouw leerweg komend jaar. Dat levert zoveel bewustzijn op, dat je de weg voor jezelf vrijmaakt en dat ook echt kan gebeuren waar jij aan toe bent.

Zoals je van mij gewend bent, neem ik het gesprek voor je op in audio, Hierdoor kun je het altijd terug luisteren. De ervaring leert dat regelmatig terugluisteren je helpt je richting te blijven voelen en bewustzijn steeds verder te verbreden.

‘Mijn persoonlijke 2024’ bied ik aan klanten aan die ooit al eens een eerste horoscooplezing bij mij gehad hebben.

Live sessie
– online live sessie van 1 uur
– op maat gemaakt volgens jouw geboortehoroscoop
– opgenomen op audio, voor altijd in jouw bezit
Investering in jezelf: € 99,-

Ik bied dit jaar ook nog een andere mogelijkheid:

Audio-bericht
– persoonlijk audiobericht van rond de 15-20 minuten
– op maat gemaakt volgens jouw geboortehoroscoop
– opgenomen op audio, voor altijd in jouw bezit
Investering in jezelf: € 69,-

Ben jij een NIEUWE klant? Dan kost het mij meer voorbereidingstijd om jouw persoonlijke geboortehoroscoop te koppelen aan de energie van 2024. Ik kan nog steeds jouw jaarhoroscoop doen, maar dan voor een meerprijs. Dit kan voor €159,- voor de live sessie en voor €79,- voor het audio-bericht. Óf kies ervoor om je horoscooplezing te laten doen! Ook een mooie bewuste start van 2024!

Er zijn klanten die al gebruik maken van de kennis om de energie van de planeten in het hier en nu voor zichzelf in te zetten. Zij plannen regelmatig een update of een vervolgsessie voor een bepaalde periode in hun leven. Hier beneden lees je wat ze dat zoal oplevert:

“Ik heb de audio van onze vervolgsessie nog eens terug geluisterd in de auto. Ik voelde zó dat ik weer in mijn valkuil van pessimisme verviel. Het hielp om weer te horen hoe ik mijn krachtige kant weer voor mezelf in kan zetten. Zó fijn! Ik heb mezelf weer herpakt. Dank je wel voor het waardevolle werk dat je doet!”

‘Lieve Linda, afgelopen maanden heb ik regelmatig de audio nog eens nageluisterd. En ik wilde je even laten weten hoe waardevol dat is. Bizar hoe de thema’s die we besproken hebben zo spelen in mijn leven nu. Vooral het thema mijn plek innemen speelt enorm nu! Nu dit zo speelt, herinner ik mezelf weer eraan om elke keer terug naar mezelf te gaan als ik merk dat ik mezelf verlies in de ander. Het helpt me om de audio dan te luisteren en te doen dat me weer terug bij mezelf laat komen. Dank je wel!!’

“Weet je nog dat je zei dat ik er in september klaar voor zou zijn en er uitnodigingen zouden komen? Wat denk je.. Twee nieuwe ondernemers waar ik een klik mee voel en waar mooie samenwerkingsmogelijkheden mee zijn! En nu alert blijven dat ik het IK in het WIJ blijf voelen :-)”