aveel

Kijk jij ook vol nieuwsgierigheid uit naar het nieuwe jaar? Sta je ook altijd even stil bij het oude jaar en bedenk je wat je in 2023 graag anders voor jezelf zou willen? Dan is dit voor jou!

In een online sessie, vertel ik alle ins and outs die 2023 jou gaan brengen! Geen algemeen praatje uit een blaadje, maar helemaal uitgezocht naar aanleiding van jouw persoonlijke geboortehoroscoop! Ik bekijk hoe de energie van de planeten komend jaar staat en hoe dat persoonlijk raakt.

Ik kijk welke thema’s er voor jou spelen in een bepaalde periode en welke energie het van je vraagt om in te zetten. Ook op welke valkuilen je alert mag zijn en hoe je je kwaliteiten komend jaar in kunt zetten bij wat er op jouw pad gaat komen. Dat levert je vooral direct bewustzijn op dat je in kunt zetten komend jaar, bv. op momenten waarop je uitgedaagd wordt om nieuwe stappen zetten, of op andere momenten van groei.

In een online sessie van een uur, vertel ik in welk teken 2023 voor jou staat en kun je al jouw vragen stellen. Zoals ik altijd zeg: er zijn nooit pasklare antwoorden. Ik kan wél zien wat je bezig gaat houden en hoe dat zich verhoudt tot jouw leerweg. Dat levert zoveel bewustzijn op, dat je de weg voor jezelf vrijmaakt en dat ook echt kan gebeuren waar jij aan toe bent.

Zoals je van mij gewend bent, neem ik het gesprek voor je op in audio, Hierdoor kun je het altijd terug luisteren. De ervaring leert dat regelmatig terugluisteren je helpt je richting te blijven voelen en bewustzijn steeds verder te verbreden.

‘Jouw 2023’ bied ik aan klanten die ooit al eens een eerste horoscooplezing bij mij gehad hebben, aan voor de volgende prijs: 

– online sessie van 1 uur
– op maat gemaakt volgens jouw geboortehoroscoop
– opgenomen op audio, voor altijd in jouw bezit
€ 90,-

Ben jij een NIEUWE klant? Dan kost het mij meer voorbereidingstijd om jouw persoonlijke geboortehoroscoop te koppelen aan de energie van 2023. Ik kan nog steeds jouw jaarhoroscoop doen, maar dan voor een meerprijs. Dit kan voor €150,-.  Óf kies ervoor om je horoscoopduiding te laten doen! Ook een mooie start van 2023!

Er zijn klanten die al gebruik maken van de kennis om de energie van de planeten in het hier en nu voor zichzelf in te zetten. Zij plannen regelmatig een update of een vervolgsessie voor een bepaalde periode in hun leven. Hier beneden lees je wat ze dat zoal oplevert:

“Ik heb de audio van onze vervolgsessie nog eens terug geluisterd in de auto. Ik voelde zó dat ik weer in mijn valkuil van pessimisme verviel. Het hielp om weer te horen hoe ik mijn krachtige kant weer voor mezelf in kan zetten. Zó fijn! Ik heb mezelf weer herpakt. Dank je wel voor het waardevolle werk dat je doet!”

‘Lieve Linda, afgelopen maanden heb ik regelmatig de audio nog eens nageluisterd. En ik wilde je even laten weten hoe waardevol dat is. Bizar hoe de thema’s die we besproken hebben zo spelen in mijn leven nu. Vooral het thema mijn plek innemen speelt enorm nu! Nu dit zo speelt, herinner ik mezelf weer eraan om elke keer terug naar mezelf te gaan als ik merk dat ik mezelf verlies in de ander. Het helpt me om de audio dan te luisteren en te doen dat me weer terug bij mezelf laat komen. Dank je wel!!’

“Weet je nog dat je zei dat ik er in september klaar voor zou zijn en er uitnodigingen zouden komen? Wat denk je.. Twee nieuwe ondernemers waar ik een klik mee voel en waar mooie samenwerkingsmogelijkheden mee zijn! En nu alert blijven dat ik het IK in het WIJ blijf voelen :-)”