Heb je al ervaring met astrologie? Of ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe dat nu eigenlijk werkt, zo’n horoscoop? Voel je welkom!  
De astrologie waar ik mee werk, noemt men evolutionaire astrologie en deze is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en je bewustwording van je kwaliteiten en wat er in potentieel in jou aanwezig is. Je kunt het zien als het ontcijferen van jouw persoonlijke code om je leven zo vervullend mogelijk te navigeren!  
Heb je het gevoel dat je van je eigen pad afgeweken bent, weet je niet meer zo goed waar je nou eigenlijk blij van wordt, of ben je gewoon nieuwsgierig van aard en wil je graag meer over jezelf leren? Het bespreken van je geboortehoroscoop kan je mooie inzichten geven!

Er gingen je al vele tevreden klanten voor. Lees voor een completer beeld een aantal recensies die ik mocht ontvangen!

“Als je jezelf door en door wilt leren kennen is een geboortehoroscoop duiding het ultieme cadeau voor jezelf. Want wauw, wat geeft dat veel aha momenten en inzichten. Ik leerde mezelf zo ontzettend goed kennen hierdoor. Mijn talenten, m’n valkuilen, waarom ik reageer zoals ik reageer, m’n dromen, pad en verlangens… Linda maakt er een overzichtelijk avontuur van waardoor je zoveel gemakkelijker door je leven manoevreert met heel veel begrip en liefde voor jezelf. Ik ben zoveel zachter naar mezelf gaan kijken, dat gun ik iedereen! “
K.

“Flabbergasted over hoe spot on de informatie kan zijn, op basis van alleen je geboortegegevens, stand van de planeten ten tijde van je geboorte! Zoveel inzichten na een consult, die een soort rust geven van: ‘O, dat zou daar wel eens vandaan kunnen komen, of daarom zit dat nu zus of zo in mijn leven.’ Deels veel herkenning, maar ook onverwachte feedback /input die je tot nadenken zetten en die je verder helpt. Fijn dat je de audio opname van je consult je hele leven kan terugluisteren, want wellicht dat nu zaken resoneren/ je wat doen, en in een andere levensfase weer andere zaken meer tot je spreken. Linda legt goed uit, praat rustig en duidelijk!”
P.

“Tijdens het bespreken van mijn geboortehoroscoop kwamen zaken naar boven waarvan ik niet bewust was dat ze me belemmerden. Het was intens en herkenbaar en ik stond open voor de mogelijkheid van verandering die in mijn horoscoop naar voren kwam. Deze horoscooplezing is voor mij de aanzet geweest om verder te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. In een korte tijd ben ik daardoor heel veel verder gegroeid, met een boel meer rust in mijn hoofd en lijf. Hier ben ik erg dankbaar voor. Linda voelt precies aan wat bespreekbaar gemaakt kan worden en haalt de juiste dingen naar voren. Ze legt alles goed en rustig uit en spant zich in om dit tot een super ervaring te maken. Dit is een dikke aanrader!”
M.