Horoscoopduiding

Je leven zo vervullend mogelijk leven

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe dat werkt, zo’n horoscoop? Voel je welkom! Ik werk voornamelijk met evolutionaire en psychologische astrologie. Deze vorm van werken ziet het leven als een leerweg en is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, bewustwording van je kwaliteiten en wat er in potentieel in jou aanwezig is om verder te ontwikkelen. Je kunt het zien als het ontcijferen van jouw persoonlijke code om je leven zo vervullend mogelijk te navigeren!

Ik zet astrologie in als tool voor het vergroten van je bewustzijn en volgende stappen te zetten in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb gemerkt dat de insteek van astrologie voor mesen een manier van werken is, die ze het gevoel van regie over hun eigen leven geeft en vaak hoor ik dat ze blij worden zichzelf zoveel beter te leren kennen! 

Heb je het gevoel dat je van je eigen pad afgeweken bent, weet je niet meer zo goed waar je nu eigenlijk blij van wordt, of ben je nieuwsgierig van aard en wil je graag meer over jezelf leren? Het bespreken van je geboortehoroscoop kan je dan mooie inzichten geven! Lees beneden verder hoe dit praktisch in zijn werk gaat.

Praktische uitleg

Op basis van jouw zo exact mogelijke geboortedatum, -tijd en -plaats, krijg ik een tekening van de planeetstanden ten tijde van jouw geboorte. Dat vertelt mij met welke energie je geboren bent en welke leerwegen je aan het gaan bent in dit leven. Astrologie gebruikt de hemel als metafoor voor je psyche. Voordat we elkaar zien, werk ik jouw horoscoop uit. We plannen een moment om elkaar te ontmoeten. Dit kan zowel live als online.

In gesprek verkennen we samen waar je op jouw leerweg in het leven staat en welke volgende stappen je wellicht zou willen nemen.

In 1,5 uur neem ik je mee in het ontcijferen van al jouw kwaliteiten, welke levensthema’s er voor jou spelen en hoe je gebruik kunt maken van de energie die in jou aanwezig is, om je leven zo vervullend mogelijk te leven. Je krijgt jouw persoonlijke horoscooptekening digitaal mee naar huis en ik neem het gesprek voor je op in audio, zodat je het altijd na kunt luisteren. Dat is handig, want de enorme dosis aan informatie die jouw geboortehoroscoop omvat, kan je op een later moment in je leven weer nieuwe inzichten verschaffen! De ervaring leert dat een vervolgmoment plannen nog extra verdieping geeft, op de thema’s die op dat moment in jouw leven spelen. Dit is altijd mogelijk. Op de homepagina, kom je recensies tegen van mensen die je voor gingen. Dit geeft je wellicht nog meer zicht op wat een horoscooplezing je op kan leveren.

Ja, ik wil hier meer informatie over!